Flotte premier fra Barnebyen på SNN Mini Arctic Race

Alle deltakerne i Sparebanken Nord-Norges Mini Arctic Race på Finnsnes lørdag, er med i trekning av flotte premier fra Barnebyen.

Fire utvalgte vinnere får hvert sitt gavekort på 2.000 kroner – som kan brukes til for eksempel en ny sykkel. Barnebyutvikler Ulv Holmer Røsok får æren av å dele ut premiene sammen med Sparebanken Nord-Norge under arrangementet på Valen.

SNN Mini Arctic er gratis å delta på for alle barn mellom 3 og 12 år, og starter allerede klokken 10.00 lørdag formiddag, slik at framtidas toppsyklister er i mål før proffene legger ut på veien klokka 12.50. Eneste kriterium for å kunne delta, er at alle deltakerne må ha sykkelhjelm.

Det er mulig å melde seg på på forhånd, men det er også mulig å melde seg på ved oppmøte lørdag formiddag. Startområdet blir ved Esso-stasjonen i Storgata. Alle deltakerne i mini-racet får grønn Arctic Race t-skjorte, medalje og startnummer.

Er barna allerede forhåndspåmeldt, kan det være mulig å få utdelt startnummer og t-skjorte allerede torsdag. Banken vil ha stand på Amfi torsdag og fredag fra 10.00-18.00. Her vil det være mulig å hente startnummer og t-skjorte. Det er selvsagt også mulig å melde seg på på denne standen.

Siden biltrafikk i sentrum vil bli litt vanskelig på rittdagen lørdag, mulig å levere syklene i «Domusgarasjen» fra klokken 17.00 fredag ettermiddag. Der vil syklene bli låst inne til de kan hentes ut igjen fra klokken 07.00 lørdag morgen.

Her finner du "alt" om Arctic Race 2015